LET OP! MAATREGELEN IN VERBAND MET HET NIEUWE CORONAVIRUS (COVID-19)

Om de gezondheid van onze medewerkers en die van onze klanten niet onnodig in gevaar te brengen vragen wij uw begrip voor de volgende maatregelen.

Bij Kral Keukens bent u, zonder het maken van een afspraak, weer welkom om rond te kijken in onze prachtige keukenshowroom.

Wilt u echter een adviesgesprek met een adviseur, dan vragen wij uw begrip voor de ruime wachttijden die er vanwege de eerdere lockdowns zijn.

Wanneer u een afspraak maakt, reserveren wij speciaal tijd voor u zodat u meteen geholpen wordt en rustig alle verschillende keukens kunt bekijken. U heeft dan alle tijd om al uw vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken.

Uiteraard houden we ons aan de strikte regels van het RIVM omtrent het Coronavirus. Vanzelfsprekend staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en heeft de gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, op dit moment de hoogste prioriteit.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken op 0599-412216 of mailen: info@kralkeukens.nl. Wij houden u op de hoogte! Wij wensen iedereen veel gezondheid en pas goed op elkaar!

Bedankt, namens het hele team van Kral Keukens & Interieurs


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien