Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Een nieuwe keuken

Waar moet u aan denken en op letten?

Een nieuwe keuken kopen is natuurlijk ontzettend spannend. Het is een grote uitgave en een ‘product’ waar u voor langere tijd mee zult gaan doen. Daarom is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken voordat u een nieuwe keuken gaat aanschaffen, zodat deze u iedere dag weer vreugde zal geven terwijl u geniet van de prettige indeling, het stijlvolle aanzicht en de mooie materialen die u heeft gekozen. Kral Keukens helpt u graag met zeven belangrijke tips voor de aanschaf van uw droomkeuken.

1.      Uw keuken in een wensenlijst

Stel vooraf (samen) vast aan welke eisen uw nieuwe keuken moet gaan voldoen. Wat vooral belangrijk is, is wat u níet wilt. Was er in uw vorige keuken iets wat u zich altijd aan stoorde of iets wat u altijd miste? Zet maar op de lijst. Met name kleur, opbergruimte en apparatuur hoort thuis op het wensenlijstje van uw nieuwe keuken.

2.      De stijl van uw nieuwe keuken

Kral Keukens biedt prachtige houten, landelijke en kunststof keukens aan. Maar natuurlijk is de grote vraag welke stijl keuken u aanspreekt. Het design, de kleur en materiaal wat u mooi vindt geeft al een goede indicatie. Bepaal wat u mooi vindt en bedenk vooraf welke keuken u aanspreekt. Is dat een landelijke of klassieke stijl? Dan kunt u de moderne keukens overslaan. Houdt u van hoogglans? Dan kijken we graag met u naar de moderne mogelijkheden.

3.      Het apparatuur in uw nieuwe keuken

Apparatuur maakt de keuken, want zonder oven of koelkast is een keuken natuurlijk niet compleet. Welke apparaten wilt u in de keuken? Wilt u naast een oven en een koelkast ook een vaatwasser, een vriezer of een combimagnetron?

Ook de kookplaat is onderdeel van het apparatuur in uw keuken. Tegenwoordig kunt u kiezen uit gas, gas-op-glas, inductie of de keramische kookplaat. De medewerkers van Kral Keukens adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van keukenapparatuur.

4.      De opbergruimte in uw nieuwe keuken

In de keuken worden altijd ontzettend veel spullen bewaard. Pannen, servies, linnen, etenswaren, kruiden, en ga zo maar door. Weet u al ongeveer wat de keuken allemaal kwijt moet kunnen? Dan kunt u al globaal aangeven hoeveel kastruimte u nodig heeft. Misschien kan het in u nieuwe keuken zelfs slimmer en handiger. Wij helpen u graag deze opties te bekijken.

5.      De indeling van uw nieuwe keuken

Op basis van de maten van de keukenruimte, de plaats en draairichting van de deuren en de aansluitingen voor elektriciteit, gas en water kan Kral Keukens samen met u aan de slag met de indeling van uw nieuwe keuken. Daarbij zullen we kijken naar de indeling, zoals bijvoorbeeld een L- of een U-opstelling, en wat een gezellige indeling is in combinatie met lichtinval.

Ook kijken we naar het feit of uw rechts- of linkshandig bent, op welke plaats en hoogte de vaatwasser komt, wat een logische plek voor de koelkast is, wat de hoogte van de oven en wat de hoogte van het werkblad wordt.

Bekijk vooral ook eens onze tips over een open of een gesloten keuken, en onze tips over een kookeiland om meer inspiratie op te doen.

6.      Het werkblad in uw nieuwe keuken

Het aanrechtblad is de sfeermaker in uw keuken en een van de grootste dingen waar u dagelijks tegenaan zult kijken. Er zijn vele soorten werkbladen beschikbaar, maar het belangrijkste is dat deze krasvast is en bestand is tegen vocht en hitte. Wilt u meer weten over de verschillende aanrechtbladen? Lees dan eens onze blog over de verschillende typen of neem contact met ons op.

7.      Het budget voor uw nieuwe keuken

Het is verstandig om vooraf al te bepalen wat u wilt uitgeven aan uw nieuwe keuken. Blijkt uw budget ontoereikend om alle wensen waar te kunnen maken? Dan kunt u overwegen om uw huidige keuken te renoveren. Ook op deze manier kunt u een moderne touch realiseren en nieuw gebruiksgemak waarmaken.

Heeft u bovenstaande tips op papier of allemaal goed doordacht? Dan bent u klaar voor de volgende stap in het keukenproces. De medewerkers van Kral Keukens helpen u graag. De koffie staat klaar. 

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken