Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Landelijk massief houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen. Van €26.500,- voor €15.950,-

Landelijke houten keuken

Houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Bij Kral Keukens staat nu een schitterende combinatie van massief eiken en staal in de showroom. Deze stoere robuuste keuken is een lust voor het oog. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten.

Ook bij deze keuken is weer op de kleinste details gelet, zo zijn de deurtjes van de opzetkast in staal-look. hierdoor accentueer je de staal eiken combinatie nog meer. Het zwarte gedeelte achter de kraan kun je als planbord of iets dergelijks gebruiken, want dit is een bord waar je met een krijtje op kunt schrijven er het natuurlijk ook weer afwassen om er iets nieuws op te zetten. De hoekkast is uitgerust met een s-carrousel, zodat je de hoek optimaal benut zowel als opbergruimte en gebruiksgemak.

Landelijke houten keuken
Eiken robuust

Aan apparatuur kom je ook in deze opstelling niks tekort. Hier zit namelijk een koelkast, een vrieskast en een vaatwasser in. Dit alles is van het merk Siemens. De afzuigunit is een Novy. En in het hart van de keuken staat een prachtig La Germania fornuis. Dit fornuis is ook van alle gemakken en programma’s voorzien en dus uitermate geschikt om heerlijke gerechten in te maken.

Specificaties:

  • Werkbad: graniet, Indian black met bekapte voorzijjde
  • Kraan: Doeco nostalgisch
  • Koelkast: Siemens
  • Vriezer: Siemens
  • Vaatwasser: Siemens
  • Afzuigkap: Novy Unit
  • Fornuis: La Germania

Maten: 350cm x 462cm x 64,5 cm diep

Landelijke houten keuken
Landelijke houten keuken
Landelijke houten keuken

Wil je deze prachtige houten keuken in het echt zien, dan adviseer ik u om naar de showroom van Kral Keukens te gaan. En dan kunnen wij u onder het genot van een kop koffie helpen met het maken van de juiste indeling die bij u in de ruimte past.

Landelijke houten keuken
Landelijke houten keuken
Landelijke houten keuken

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien