Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Landelijk massief houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen. Van €26.500,- voor €15.950,-

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen 

Houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Bij Kral Keukens staat nu een schitterende combinatie van massief eiken en staal in de showroom. Deze stoere robuuste keuken is een lust voor het oog. Het staal is behandeld zodat het staal niet aflaat en niet gaat roesten.

Ook bij deze keuken is weer op de kleinste details gelet, zo zijn de deurtjes van de opzetkast in staal-look. hierdoor accentueer je de staal eiken combinatie nog meer. Het zwarte gedeelte achter de kraan kun je als planbord of iets dergelijks gebruiken, want dit is een bord waar je met een krijtje op kunt schrijven er het natuurlijk ook weer afwassen om er iets nieuws op te zetten. De hoekkast is uitgerust met een s-carrousel, zodat je de hoek optimaal benut zowel als opbergruimte en gebruiksgemak.

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Aan apparatuur kom je ook in deze opstelling niks tekort. Hier zit namelijk een koelkast, een vrieskast en een vaatwasser in. Dit alles is van het merk Siemens. De afzuigunit is een Novy. En in het hart van de keuken staat een prachtig La Germania fornuis. Dit fornuis is ook van alle gemakken en programma's voorzien en dus uitermate geschikt om heerlijke gerechten in te maken.

Specificaties:

Maten: 350cm x 462cm x 64,5 cm diep

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Wil je deze prachtige houten keuken in het echt zien, dan adviseer ik u om naar de showroom van Kral Keukens te gaan. En dan kunnen wij u onder het genot van een kop koffie helpen met het maken van de juiste indeling die bij u in de ruimte past.

Landelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollenLandelijke houten keuken met eiken fronten, zichtzijdes en stalen stollen

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Sitemap              Privacy Policy

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 10 beoordelingen

brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken